Om oss

Varför Nothing F!shy?

Nothing F!SHY är bra för alla. Det är en förstklassig, klimatsmart, miljövänlig, vegansk, intressant och smakrik produkt att sätta på din meny. Nothing F!SHY erbjuder något helt nytt och unikt till det vegetariska utbud som idag domineras av köttsubstitut. Det är bra för dina kunder, och för deras kunder. Nothing F!SHY kommer att imponera på dina kockar, går snabbt och smidigt att tillaga och kan serveras på närmast oändliga sätt. Våra produkter passar dessutom till alla tänkbara menyer, från à la carte till snabbmat och hemmaköket. Nothing F!SHY-produkter i din katalog kommer garanterat att höja försäljningen i den snabbväxande sektorn med vegetarisk mat.

Det här är nästa generation F!SH. Det är nästan omöjligt för konsumenten att upptäcka och förstå att Nothing F!SHY faktiskt inte är fisk. Våra produkter har samma utseende, smak, doft och konsistens som riktig fisk. Omfattande kundundersökningar bekräftar att dagens konsumenter efterfrågar vegetariska produkter med fantastisk SMAK. Konsumenterna vill dessutom ha ett utseende och en konsistens som kan mäta sig med det animaliska protein de byter ut.

Hoeks studie** visade att några av de avgörande faktorer som hindrade köttätare från att acceptera köttsubstitut var att smaken och konsistensen inte kunde jämföras med traditionella köttprodukter. Det krävs att sinnesupplevelsen av produkterna (konsistens, smak och doft) blir betydligt mer lik den för kött för att växtbaserade köttalternativ ska tilltala vanemässiga köttätare (Hoek et al., 2011).

OMFATTANDE GRANSKNING AV LIVSMEDELSVETENSKAP OCH LIVSMEDELSSÄKERHET Ursprungligen publicerad: 13 augusti 2020

Nothing F!SHY konsumentundersökningsresultat

Vi känner vår marknad och våra kunder. Statistik, kundundersökningar och rekommendationer från tredje part är vårt sätt att marknadsföra Nothing F!SHY och vår potential att växa på marknaden. 

Skulle du tro att detta var en fiskprodukt om du inte var medveten om att den var vegansk?

Wheat icon Wheat icon Wheat icon
Ja. Nej. Jag är inte säker
69 % 23 % 8 %

Skulle du rekommendera den här produkten till en vän/familjemedlem/ kollega?

Wheat icon Wheat icon Wheat icon
Ja. Nej. Kanske
73 % 7 % 20 %

Vad gillade du med produkten?

Väldigt god, enkel att tillaga,

barnvänlig, krispig, smakrik, fiskliknande

konsistens, bra konsistens, ser ut och smakar

som fisk, ​imponerande fisklikhet, bra fisksmak, trevlig

textur, ser ut och smakar som vällagad torsk, smakar fantastiskt

På sidan SÄLJMATERIAL hittar du en broschyr som innehåller den kompletta undersökningen kring Nothing F!SHY-produkter, utförd av konsumenter och kockar. Den innehåller även branschspecifik information om den vegetariska marknaden, försäljnings- och tillväxtpotential. Här finner du även mer information om våra kunder och konsumenter.

Vilka är vi?

I våra nätverk av vänner och professionella kontakter fann vi den expertis, passion och vision som krävs för att utveckla våra konstfiskar. Vi skapade precis det som saknades på marknaden: Nästa generation fisk, för nästa generation fiskätare. Vi är också stolta över att tillverkningen sker här hemma i Sverige.

Med vänliga hälsningar,
Ola och Jared

Hej, jag heter Ola och är en av killarna bakom Nothing F!shy.

Jag har ett enormt matintresse och älskar att laga och äta fantastiska rätter. Som tonåring utbildade jag mig till kock i Schweiz under ledning av Gregoire Ferrari på Café du pont. Under karriären jobbade jag mig snabbt upp i kökshierarkin och har genom åren haft många olika roller som kökschef på välkända restauranger och hotell. Jag är väl insatt i vad som definierar förstklassig mat.

Jag arbetar deltid som fitness- och hälsoinstruktör och god mat och näringsriktig kost är en central del i min livsstil. Min utbildning inom molekylär matlagning inleddes 2000 och de här kunskaperna har hjälpt mig att förädla våra Nothing F!SHY-produkter till fulländning.

Ola Secher

Hej, Jag heter Ola och är en av killarna bakom Nothing F!shy.

Jag har ett enormt matintresse och älskar att laga och äta fantastiska rätter. Som tonåring utbildade jag mig till kock i Schweiz under ledning av Gregoire Ferrari på Café du pont. Under karriären jobbade jag mig snabbt upp i kökshierarkin och har genom åren haft många olika roller som kökschef på välkända restauranger och hotell. Jag är väl insatt i vad som definierar förstklassig mat.

Jag arbetar deltid som fitness- och hälsoinstruktör och god mat och näringsriktig kost är en central del i min livsstil. Min utbildning inom molekylär matlagning inleddes 2000 och de här kunskaperna har hjälpt mig att förädla våra Nothing F!SHY-produkter till fulländning.

Ola Secher

 

Hej, Jag heter Jared och är den andra killen bakom Nothing F!shy.

Jag älskar också ingredienser, matlagning och fantastisk mat.

År 2003 utbildade jag mig till kock och tilldelades ett diplom i avancerade kulinariska färdigheter på en kockskola i Nya Zeeland, mitt hemland. Jag har rest jorden runt och lagat mat inom många olika grenar av gastronomin, först i Nya Zeeland och senare i England, Skottland, Frankrike och Sverige.

År 2007 grundade jag ett litet livsmedelsföretag med ekologisk, vegansk mat i Malmö – Ekko Gourmet. Jag framställde fantastiska produkter av bönor, grönsaker, nötter, frön, kryddor och fruktjuicer som snabbt blev populära i olika delar av Skandinavien. Ekko Gourmets produkter såldes i fler än 1 000 butiker och blev ett värdefullt tillskott till livsmedelsbutikernas avdelningar med fryst mat. Efter Ekko Gourmet har jag arbetat som nordisk innovationschef inom färsk och frusen vegetarisk mat på Midsona Sverige AB. Nu har Ola och jag fått chansen att återigen skapa smakrik, unik och innovativ mat som vi själva vill äta – och att lansera den på marknaden så att alla får möjlighet att uppleva smaksensationen.

 

– Jared Christensen

Kontakta oss

Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig så snart vi kan.